Friday, March 4, 2011

long time no blogging

haaaaccchhhhuuuuu......
dem...berhabuk....no wonder la password pun aku dah lupa....
wahahahhahaha...last entry pun aku dah lupa ape yg mumble..

now days i wont be alone any more...
1st got my lovely little gurl now....
2nd i got a neighbor yg volume suara dia not less than bunyik serombong kapal titanic
n 3rd aku bukan duk marikh...planet yg xberpenghuni...hehehehehe

it was so long ago aku stop mumble kt blog
bukan xnk type tpi aku just kurang suke type when "bernyamuk" di tepi ku...
lari idea dowwhhhh....
so skrg time aku sunyi since jiran haipening aku tu tido lg kot

mesti la aku buat enty nie nk bercerita pasal ank gadis aku....
tok sah duk doubt lg...like u never know me b4.....
i like sharing story yg i like to share...not gossip ok...

my bby gurl skg dh 3 month lebih....skg dia suk usaha nk belajo meniarap
tiap2 hari buat senaman mengiring....kejap ke kanan kejap ke kiri...
berusaha gigih..tangga kejayaan..tu la ayat yg aku dok pesan kat dia...ngehihihihih
dia lak cam phm je....beusaha la nk meniarap...
pastu bile dah penat berusaha....nangis....xpe...dia bby...
so no hal la....u nangis2 pun still nampak cute....;p
kalu dah besor sok krg jgn duk buat lagu nie....xcute anymore

actually pretty hard to raise a child of ur own....
ur life will extremely change.....it turn up side down more extremely fast
sometime u dun even no which is up n down anymore...
it quite amazing actually how this wonderful child of ur can change u from zero to hero.....
coz bile ko dpt je title mum n dad....pd aku ko auto bertukar jdik superhero...
yess aku mmg duk bangga skrg..aku mmg ngaku aku superhero skrg niee...
mane xnyer...dulu2 aku mane tau nk buat byk keje dlm satu mase nie...
skrg...muahahahahahaha.....aku leh FB, Blogging, masak, nengok ank tido n kemas rumah...
cayalah....hehehhehehe...bangga siot....

narrgghhhh....aku xde la nk up sgt psl aku pun...
just nk bgtau...
bile korg dh rase sendiri cmne susahnyer nk besar kn ank nie.....
time tu korg akn terpk.....yg mak n ayah kite mmg byk brkorbn utk kite
cm skrg aku terpk...sepnjg mak aku n ayah aku besarkn aku...
agak nyer ape yg dia org terlepas eh....
time depa beli mainan kt aku mesti depa dh terpakse cut depa punye expenses utk depa sendiri
entah2 time tu depa pun duk teringin nk pakai baju cantik2 cm org lain jugk...
aku budget je la...tp xmustahilkan....semua org ade keinginan
dem....guilty lak bile pK2 kan balik

mum dad...i salute u guys....love always n always....thx for raising me up....
n for u my gurl....pls grow up...be a good person...i love more then u love me...;p

that it.....wrap.....

No comments:

There was an error in this gadget

jom buat extra duit