Sunday, March 6, 2011

copy cat...heh



hahahahahahahahahahahahahahahahahaha....
wat more kan i say......
may be tu dah side effect for those yg ade blog or planning to have a blog

reason for somebdy to have a blog...variety la kot...
mane la aku nak tau....benda yg ade dlm kepla masing2...aku bukan mind reader
so aku assume people buat blog may be nak buat duit......
or nk sharing cite coz sharing is caring....
or nk gossip2 ala2 gossip gurl....
or nk kejar glemer kot2 la mane tau kan....
or mcm my senior opis ckp dia buat blog cm dairy la...review wat had we done and laugh our self at the end of the day...cool...
or they may be just like me....buat blog sbb nak merase ade blog...dat Y blog aku asik berkulat.....hehehehehe
that part of my assuming la....may be byk lg reason yg otk aku xterpk

btw the main point aku nk cite utk entry kali nie adalah kopi+kucing = copycat
meaning copycat kalu xtau tanye en.Wiki....dia mmg terbaik
aku bg satu contoh la nak kasi entry aku nampak penuh sikit....
katekan lah aku minat kat satu blog nie...hmmmm....lately aku byk layan blog seriusso aku mesti la duk follow je ape yg dia update kt blog dia
dan hari2 mesti aku bace entry dia...writing dia pun mesti aku unspontaneous dah tangkap kot....
tut tut aku pun duk berangan nk ade blog jugak....
so jenuh la dok pk ape yg perlu aku letak kat blog aku sok karang....
idea datang.......aku pun ape lg tekan tekan la papan kekunci tu sampai penat la jari jemari....
taip punyer taip...ok siap....wallah.....my entry for my blog....ngehhehehehe proud....
result.....let me guess...eh my blog hampir same la dgn blog yg aku minati tu....

so basically most of our writing akan terpengaruh la dgn mane2 blog yg kite follow tu....
not saying that thg is bad thing or wat...
but just gatal tgn nk taip n bgtau kt sesape yg bace entry nie je....
yg sebenarnya anda dipukau secara unspontaneous by the author blog yg anda follow.....
hah!!!....magic bukan???.....hahhahahhaha.....spooky.....
that Y la u copy n cat.......so folk denied if u not one of then....
but trust me....the more you try to denied the truth the merely you close to it....

ok wrap....done...kopi break....ngehihihihihi

No comments:

There was an error in this gadget

jom buat extra duit