Wednesday, July 1, 2009

kiki demam...cian...


semlm petang balik after servis kete dah agak lewat...
park my car then i saw kiki staring at me....
so cm biase la...aku pun shout name kiki...
panggil2...kiki buat bodo je.....
then aku ask kiki utk turun....main kat bwh tu...
kiki still buat bodo..then aku lak rase pelik....



aku pun naik la then bukak pintu....
kiki pop up depan pintu tu...then tunggu aku kat situ...
langkah masuk je kiki dah mintak aku bukak pintu bilik aku...
merayu2 suh bukak...aku bengang..
aku baling kunci suh dia bukak sendirik...dia pun merajuk ah...
satu petang xlyn aku



balik diner kiki tunggu aku kat anjung seri rumah...
6pk je aku kuar kete..dia pun terus belari turun carik aku...
aku pun peluk kiki bwk masuk umah...
duk belai2 dia dlm umah..aku terase pelik lak...
kiki xmelwn mcm biase....



then tetibe aku rase la bdn dia pns....
baru aku yg kiki tu demam rupa nyer...
patut la lemah je....
risau la kat budak tu....
satu mlm dia tido dlm keadaan lemah....



pagi tdi pun dia masih lagi demam....
tpi mcm dah a bit ok.....

kiki...cepat sembuh ehhh......

cyg kiki.....
There was an error in this gadget

jom buat extra duit