Tuesday, October 28, 2008

today upload meng upload gmbr....

today aku duk depan pc n upload la gmbr open opis ari tu....
aku nie outdated sikit dgn gmbr...sbb tiap kalu org bg gmbr our share gmbr...aku nie kira cm org yang agak last la ambik tau psl nie....
aku nie ade mslh kronik skit dgn gmbr...mslh xsuka tgk pic sendirik...aku xsuke nengok muka sendirik....sbb xlawa kot.... kalu muke supe angie or avril (even aku xuka dia) baru la ok..... tapi boy ckp..."kalu awk muke supe derg yg cntik...susoh la...ramai le duk ikut"...kikiki lawok la mamat tu....tpi ade betul gak...aku tgk depa susoh nk idup...org duk kaco....
btw...aku xnak menge'long kan story aku...so korg tgk la pic aku at open opis day.....


posing nk bgtau kami kat opis
abg padil as deco guy for today
me wit subang personal
me n boss


me n silah
me n gg
dah aku nak balik dah


Monday, October 27, 2008

kalu dah bosan .... mcm2 leh jadik

"uuuuu...i got spider on my hat...."



bermula dengan bangun pagi yang amt membusankan....cm biasa bangun kul 6.30 pg....so bangun la utk mandi and bersiap.... done make up and touch up aku pun rushing la jugak ke motor ku itu.....start moto n menuju ke ktm sh alam.....tunggu tren naik and smpai la ofis... everythg mmg busan and routine giler...tu la idup aku tiap pagi....




during lunch hour lak silah ajk g jln2.....skip lunch..just mkn light thing je...so tapau je mkn kat ofis......g carrefour..tertgk la mood deco derg..its about hallowen..... kami gelak....then at that moment kepla jadik a bit sewel.... i try costum hell tu...trying having fun bile busan sgt mmg best....



so korng tgk la my pic yang sewel nie dengan theme for every gaya yg bodoh....enjoy le....

pernah berangan bak bela rimau putih...( lari tema skit yg nie)pinky la tu...uhuhuhu (';')cucuk korang ahahahahuduh sungguh....geli ala aku nengok

There was an error in this gadget

jom buat extra duit